Ankara polisi 2014-2015 Bayanlar Voleybol Ligi Final karşılaşmaları için alarma geçti.

2014-2015 Bayanlar Voleybol Ligi Final karşılaşmaları için Ankara polisi yoğun güvenlik önlemleri aldı. İzmir’de oynanan Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray Daikin 1. Ayak karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle, Ankara emniyeti 666 resmi ve sivil polisle güvenlik önlemi aldı.

Ankara Başkent Voleybol Salonu’na gelen yollar tamamen trafiğe kapatıldı. İstanbul’dan geleceği belirtilen taraftarlar için de otoban girişlerinde önlem alan polis, barikatlardan sadece seyircilerin geçmesine izin veriyor. Takımların kaldığı otel ve yol güzergahlarında da önlemler alınırken, salona gelinen yol kavşaklarında resmi polisler bekletiliyor.

Spor alanlarına girmesi yasak olanlar alınmazken polis, alkollü ve üzerinde yasak olan maddeleri salona almıyor. İzmir’de yaşanan olayların Ankara’da yaşanmaması konusunda dikkatli davranan Ankara emniyeti, yaşanabilecek olaylara kesinlikle izin vermeyecek. Bu konuda çok hassas olan Ankara emniyet müdürlüğü rakip taraftarları da yan yana getirmemek için farklı kapılar kullanıyor.