Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ankaragücü’nün 14 Şubat tarihinde oynayacağı Altay karşılaşmasının biletleri Sevgililer Günü’ne özel olarak 1 TL'den satılacak.

Yönetim kurulunun yaptığı toplantı sonrası yapılan açıklamada konuyla ilgili başkan Mehmet Yiğiner’in değerlendirmesi paylaşıldı. Mehmet Yiğiner taraftarların başlattığı ‘Sevgililer Günü’nde kalbimizdeki sonsuz aşka, 15 bin kişiyle oynamaya tüm Ankara’yı davet ediyoruz’ kampanyasına yönetim olarak destek olmak istediklerini ve 14 Şubat’ta oynayacakları Altay maçına özel tüm tribünlerin biletlerinin 1 TL'den satışa çıkacağını söyledi.

Herkesi eşiyle, çocuğuyla stada beklediklerini ifade eden Yiğiner, "Tribünlerimizi karnaval yerine çevirip, Sevgililer Günü'nde bayram havasını hep birlikte yaşayalım. Bizler de yönetim kurulu olarak bu coşkuyu doyasıya yaşamak için 14 Şubat’ta eşlerimiz ve çocuklarımızla birlikte statta yerimizi alacağız. Ailelerimizle birlikte bayram coşkusunu yaşamayı ümit ettiğimiz Altay maçında centilmence takımımızı destekleyip, taraftarlarımızın yine bir ilke imza atacağına inanıyoruz. Bir kez daha yineliyoruz, eşimizle, çocuğumuzla, arkadaşımızla stadımızı doldurup tek yürek olup birlik ve beraberlik içerisinde haykıralım tek aşk Ankaragücü." dedi.