Uluslararası Marine Graces Kupası’nda birincilik ve dördüncülük elde eden Antalya Muratpaşa Belediyesporlu cimnastikçiler, Mersin’de 29-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Bulgaristan’ın Bourgas kenti’nde 25-27 Temmuz tarihleri arasında 16 ülke sporcularının katılımıyla düzenlenen müsabakalarda yıldızlar kategorisinde Azra Akıncı, altın madalyanın sahibi oldu. Cansu Kaplan da gençler kategorisinde dördüncülüğü kazandı.

Genç sporcuları makamında kabul eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, spora ve sanata desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek “Sporcularımızın özellikle yurt dışında elde ettiği başarılar göğsümüzü kabartıyor. Cimnastikçilerimiz 16 ülkenin katıldığı şampiyonada bir birincilik ve bir dördüncülük kazanması gurur verici. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Ziyarette Cimnastik İl Temsilcisi Arzu Akıncı, Antrenör Zlatka Sıla Tüzken ve Muratpaşa Belediyespor Kulübü Cimnastik Şube Sorumlusu Erdem Uğur da hazır bulundu.