Antalyaspor Hentbol takımında yeni sezon çalışmaları başladı. Kırmızı-beyazlı takım yeni sezon çalışmaları kapsamında ilk olarak baş antrenör Okan Halay ile yeniden sözleşme imzaladı.
Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor’da Hasan Subaşı Tesisleri’nde imza töreni düzenledi. Geçen sezon da takımın başında bulunan baş antrenör Okan Halay’la 1 yıllık daha anlaşma sağlandı. İmza törenine Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban da katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Hakan İrban, geçen sene Antalyaspor ailesine katılan Okan hoca ile yeniden anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Hocalarına güvendiklerini kaydeden İrban, Okan hocanın bilgisi, çalışkanlığı ve hırsıyla kırmızı beyazlı camiaya bu yılda önemli katkılarda bulunacağını söyledi. Kırmızı beyazlı hentbol takıma sponsor arayışlarının da sürdüğünü ifade eden Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, “Bu sezon sadece IATI sponsorumuz. Uçakla gideceğimiz deplasmanlara IATI sponsorluğumuzu üstlendi kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Forma sponsorlukları ve isim sponsorluğu ihtiyacımız bulunuyor. Belediyelerden, işadamlarından destek bekliyoruz.” dedi.
İrban, Antalyaspor hentbol takımının borcu olmadan nadir süper lig kulüplerinden biri olduğunu da sözlerine ekledi.
İmza töreninde Antalyaspor’a 1 yıllık anlaşma sağlayan Okan Halay ise “Antalyaspor gibi büyük bir camiada olmaktan dolayım çok mutluyum. Antalyaspor markasını Antalyaspor’un değerini Türk hentbolunda önemli figürlerinden biri haline getireceğiz. Bu sezon karakterli, kişilikli, dirençli bir takım oluşturacağız.” diye konuştu.