Antalyaspor, Cezayir Milli Takım kalecisi Rais M’Bolhi’yle 3 yıllık sözleşme imzaladı. M’Bolhi, Antalyaspor’da olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kırmızı beyazlı kulüp Cezayirli kaleci ile birlikte 13. transferini gerçekleştirmiş oldu. Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen transfer için imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, sezon başından bu yana kaleci transferinin gündeme geldiğini söyledi. Daha önce de Rais M’Bolhi ile görüştüklerini açıklayan Başkan Gencer, “2 yabancı kalecinin takımda olmasından dolayı maliyeti artıyordu. Bu sebeple transferi beklemeye almıştık. Kaleci transferini düşünmediğini söylemiştik ama MBolhi’yle görüşmelerimiz devam ediyordu.” dedi.

Yabancı oyuncu ödemelerinin yarı yarıya düşürülmesiyle birlikte M’Bolhi transferini bitirmeye karar verdiklerini açıklayan Gencer, sözlerine şöyle devam etti: “ Cezayir milli takım kalecisi olması transferinde önemli etki yaptı. İki gündür şehrimizdeydi, maçtan sonra imza töreni yapmaya karar verdik. Bu hafta hareketli olacak.”

M’BOLHİ: ANTALYASPOR’DA OLMAKTAN MUTLUYUM

Kırmızı beyazlı takıma 3 yıllık sözleşme imzalamadan önce açıklama yapan Cezayirli kaleci M’Bolhi, kendisine güvendiği için Antalyaspor Başkanı Gencer’e teşekkür etti.

Haziran ayında Antalyaspor’la görüştüğünü açıklayan siyahi kaleci, o zaman şartların oluşmadığını, büyük mutlulukla geri döndüğümü belirtti. İddiali ve üst düzey performans sergileyeceğine inandığını açıklayan M’Bolhi sözlerini şöyle tamamladı: “Yurt dışından ve Türkiye’den birkaç teklif geldi. Özellikle İngiltere’den 4-5 kulübün teklifi oldu. Haziran ayında geldiğimde sıcaklığı gördüğüm için benim için en uygun yerin Antalyaspor olduğunu düşündüm. Geç de olsa bugün Antalyaspor’da olmaktan dolayı mutluyum. Bu kulüpte büyük oyuncular geldi. Özellikle Eto’o’nun gelmesi büyük yankı uyandırdı. Onunla oynayacak olmaktan dolayı mutluyum. Takımı da 2’de 2 yaptığı için tebrik ederim umarım devamı gelir. Bir tek isteğim var Antalyaspor formasıyla oynamaktır.”

Açıklamaların ardından 3 yıllık sözleşmesini imzalayan başarılı kaleci, daha sonra basın mensuplarına poz verdi. 29 yaşındaki kaleci, son olarak Amerika ligi takımlarından Philadelphia Union formasını giymişti.