Antalyaspor Asbaşkanı Mehmet Aygün’ün istifa ettiği öğrenildi.

PTT 1. Lig’de mücadele eden Antalyaspor, dün evinde Altınordu’ya 3-2 yenilmiş ve ağır bir yara almıştı. Karşılaşma sonrası bazı taraftarların Antalyaspor Asbaşkanı Mehmet Aygün’ün arabasını tekmeleyerek fiili saldırıda bulundu.

Yaşanan bu olaylardan sonra istifa kararı alan Antalyaspor Asbaşkanı Aygün, bu olayların kendisini fazlasıyla sarstığını kaydetti. ‘O koltuğa yapışmanın gereği yok.’ diyen Aygün, yaşadığı saldırının istifasının tuzu biberi olduğunu ifade etti.

Yapılanların çok ayıp olduğunu kaydeden Mehmet Aygün, “Ailemi ikinci plana atıp kulüple ilgilendim. Kulübe maddi olarak çok büyük destekler verdim. Antalyaspor layık olduğu yerde değil. Bu memlekette herkesin takıma sahip çıkması lazım.” dedi.

Kendisinin de bir ailesi olduğunu sözlerine ekleyen Aygün, kendini bilmez bazı taraftarların daha kötü bir şeyler yapabileceğini düşünerek, bir ailesi olduğunu ve bu riske girmek istemediğini belirtti.

ALTINORDU, ANTALYASPOR'A YARAMIYOR

Bu arada PTT 1. Lig'in ilk yarısında Altınordu karşısında 3 - 1 mağlup olan Antalyaspor'da teknik direktör Engin Korukır'ın görevine son verilmişti. Ligin 26. haftasında ise kendi evinde rakibine 3 - 2 yenilen kırmızı beyazlılarda bu sefer asbaşkan Mehmet Aygün, istifa etti.