Antalyaspor’da oyuncuların cezalandırılması da işe yaramadı. Albimo Alanyaspor beraberliği sonrası Antalyaspor’da 3 oyuncuya ceza kesilmiş, yönetim oyuncuları kadro dışı bıraktığını söylemiş oyuncular ise kendi istediği ile ayrıldığını iletmişti. Pedro, Gökhan Karadeniz ve Arif Şahin’in takımdan ceza aldığı haftada da Antalyaspor evinde çıktığı Boluspor maçından galip ayrılamadı.

PTT 1. Lig’in 30’ncu haftasında Antalyaspor, dün oynadığı Boluspor karşısında 1-1 berabere kalarak ilk iki şansından uzaklaştı. Bu sezon 3. teknik direktörü olan Yusuf Şimşek’le devam eden Antalyaspor’un sergilediği futbol otoriteler tarafından eleştirilirken, evinde aldığı istikrarsız sonuçlar da taraftarı iyice küstürdü.

Kırmızı beyazlı taraftarların her maç istifaya davet ettiği Başkan Gültekin Gencer, takımının Süper Lig’e çıkacağına inanırken, İkinci Başkan Mehmet Aygün kendisine yapılan kötü tezahüratlar ve fiziki saldırılar sonrası istifa etmişti. Boluspor karşısında alınan 1 puan sonrası taraftarların artık tepki bile göstermemesi ise takıma olan inancın tamamen kaybolduğu şeklinde yorumlandı.

CEZA ALMAYAN OYUNCU KALMADI

Lige Engin Korukır’la başlayan daha sonra da Hami Mandıralı’yı takımın başına getiren Antalyaspor yönetimi başarısız sonuçlardan sonra bu hocanın yerine de Yusuf Şimşek’e görevi devretti.

Her hocanın gönderilmesinin ardından takımdaki oyunculara da cezalar yağdırılırken takımın kaptanı Mehmet Sedef süresiz kadro dışı bırakılmıştı. O dönemde Zeki Yıldırım, Şahin Aygüneş, Arif Şahin ve Sezer Badur takımda suçlu ilan edilirken geçen hafta Alanyaspor beraberliği sonrası ise Arif Şahin ikinci kez olmak üzere Gökhan Karadeniz ve Pedro günah keçisi ilan edildi.