Geçen sezon Fenerbahçe'den kiralık olarak Antalyaspor forması giyen 20 yaşındaki Oğuz Mataracı, Kırmızı-beyazlı ekiple 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservisi alınan Oğuz Mataracı ile 4 yıllık sözleşme imzalanırken, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de genç yıldızdan övgü dolu sözlerle bahsetti. İşte Oğuz Mataracı'nın Antalyaspor'a transferinin detayları haberimizde...

Başkan Gencer yaptığı açıklamada, Oğuz'un bir yıllık kiralık olarak Antalyaspor forması giydiğini belirtirken, genç yeteneğin 4 yıl boyunca kendilerinde forma giyeceğini açıkladı. Oğuz'un kendileri için çok önemli bir futbolcu olduğunu belirten Gencer, genç yıldızın kendi isteğiyle Antalyaspor'a geldiğini belirtti.

20 yaşındaki Oğuz Mataracı da transferi hakkında şu açıklamalarda bulundu; “15 yıl gibi bir sürem geçti Fenerbahçe’de ve orası bir yuva gibi olmuştu. Aradığım aile tablosu mutluluğunu Fenerbahçe’de bulamamıştım. Kısa bir dönemde de olsa bu sıcaklığı Antalyaspor’da yakaladım. Başkanımızın da dediği gibi bende onları babam gibi, aile bireyim gibi görüyorum. Birçok teklif vardı ancak Antalyaspor dışındakileri reddettim. Kararım kesindi. Çok mutluyum, uzun yıllar burada kalmak istiyorum. Sözleşmem bitene kadar buradayım. Herkes çok farklı bir Oğuz izleyecek."