Süper Lig'e çıkmak için zirve yarışını bırakmak istemeyen Antalyaspor, deplasmanda puan toplamaya devam ediyor. Kırmızı beyazlılar dış sahada en az mağlup olan takımların arasında yer alıyor.

PTT 1. Lig’in 27’nci haftasında deplasmanda Denizlispor’u 2-0 mağlup eden Antalyaspor, ilk iki yarışından kopmak istemiyor. Evinde galip gelemeyen kırmızı beyazlıların deplasman karnesi ise oldukça dikkat çekiyor. Şimşekler, 13 deplasman mücadelesinden 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle dönmesini bildi. Deplasmanda en az maç kaybeden takım iki mağlubiyetle Giresunspor olurken bunları Antalyaspor’un da içinde bulunduğu 3 mağlubiyetle 4 takım takip ediyor.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve 3’ncü teknik direktörüyle maçlarına devam eden Antalyaspor’da hafta içi de As Başkan Mehmet Aygün istifasını vermişti. Camianın büyük yara aldığı teknik adam değişikliği ve yönetici istifalarının takımın deplasmanda aldığı galibiyetlerle hafif atlatıldığın ve takımın dağılmasını engellediği belirtiliyor.

HER YERDE DÖRDÜNCÜ

Şampiyonluk parolasıyla PTT 1. Lig’e başlayan Antalyaspor, 27’nci hafta sonunda 13 galibiyet, 7 beraberlik, 7 mağlubiyetle 46 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Kırmızı beyazlılar hem iç saha da hem de dış saha puan istatistiklerinde de aynı sırada yer alması dikkat çekiyor. Antalyaspor, iç sahada 26 dış sahada ise 20 puanla 4’ncü sırada yer alıyor.

Şimşekler ligin ikinci yarısında evinde galibiyet yüzü göremiyor. Antalyaspor ligin ikinci yarısında evinde çıktığı 5 maçtan sadece 1 galibiyet alırken, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle evinde önemli puanları ise rakiplerine kaptırdı.