Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Eskişehirspor'la sözleşmesi karşılıkla olarak feshedilen 29 yaşındaki defans oyuncusu Diego Angelo ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'te mücadele edecek olan Antalyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip son olarak Eskişehirspor'da forma giyen ve sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilen 29 yaşındaki defans oyuncusu Diego Angelo ile anlaştı.

Dört yıllık sözleşme yapılan Angelo için Hasan Subaşı Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Törende yer alan Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sav, Diego transferinin son olmadığını takıma yeni oyuncular kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yarın sürpriz bir transfere daha imza attıracaklarını söyleyen Sav, Diego ile güzel şeyler yapacaklarını düşündüğünü ifade etti. Sav, Diego'nun defansa ve takıma güç katacağı inancında olduğunu belirtti.

Kırmızı beyazlı kulübe kendisini bağlayacak imza töreninde konuşan Diego, "Antalya'ya gelmek için hiç düşünmedim. Kulübün kalitesini biliyorum. Çok mutlu oldum. Takımın en iyi noktalara gelmesi için elimden geleni yapacağım. Önümüzdeki 4 yıl boyunca çok iyi çalışacağım. Performansımın en üst seviyesini herkese göstereceğim." dedi.

Konuşmaların ardından Diego, önce kendisini Antalyaspor'a bağlayan imzayı attı, ardından takım formasını giyerek kameralara poz verdi.