Antalyaspor geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’da forma giyen 27 yaşındaki Emre Güral ile 2 yıllığına anlaştı.
Antalyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, Deniz Kadah’ın ardından Almanya doğumlu olan 27 yaşındaki Emre Güral ile 2 yıllığına anlaştı. Antalyaspor; Türkiye’de Bucaspor, Trabzonspor ve Eskişehirspor’da forma giyen Emre Güral’ı kadrosuna katarak Eto’o ve Deniz Kadah’tan sonra forvete yaptığı üçüncü takviye oldu. Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan imza törenine Antalyaspor Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk, basın sözcüsü Bora Terzioğlu ve bazı yöneticiler katıldı.
Başkan Öztürk: “Ender bir oyuncuyu kadromuza kattık”
Ender futbolculardan biriyle anlaştıklarını dile getiren Ali Şafak Öztürk, “Emre ile olan düşüncelerimiz hocamız Morais’in oynatmak istediği 4-3-3 taktiğinde de hem kanat hem santrafor hem de orta sahada oynayacak bir oyuncu. Aynı zamanda güçlü bir fiziği var. Komple bir futbolcu ve sistemimize tam uyuyor. Skorer bir oyuncu olması da sistemimizde özellikle tam kanat oyuncusu olarak uyuyor. Kendisinden en iyi şekilde yararlanacağız. Zaten olan potansiyelini ve geçtiği zamanlarda yapmış olduğu performansı daha ileriye götüreceğine inanıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Güral: “Son yaşanan olaylarda Türkiye’nin ne kadar büyük olduğunu gördük”
Ülkede yaşanan darbe olaylarına değinen 27 yaşındaki genç oyuncu Emre Güral, “Türkiye devletinin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gördük. Paralelcilerin ülke olarak karşısında durmak bizim için çok büyük bir başarı. Ülkemizde şehitler de var başımız sağ olsun. Ne kadar büyük olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Ben Almanya’daydım olaylara çok üzüldük. Kalbim buradaydı. Böyle bir sonucun olmasından dolayı da mutluyuz. Türkiye hak ettiği yerlere gelecek” diye konuştu.
“Takıma katkı sağlamak istiyorum”
Antalyaspor ile sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Güral, “Hakkımda hayırlı olsun. Projesi büyük olan bir yere geldim. Genç ve vizyonu olan bir başkanımız var. Takımımızda önemli isimler var. Hocamız da çok iyi Avrupayı bilen biri. Biz takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Bende bu başarı da elimden geleni yapacağım. Hedeflerimiz yüksek tutuyorum. Takıma katkı sağlamak istiyorum. Allah bana ve kimseye sakatlık vermesin” dedi.
Kendisinin 7 numaralı formayı giymek istediğini ancak şu an formanın Zeki Yıldırım’da olduğunu da sözlerine ekleyen Emre Güral, belki de 10 numaralı formayı giyebileceğini söyledi.
Kalbinde ritim bozukluğu yaşamıştı
Genç oyuncu Emre Güral, 2014 mart ayında Trabzonspor antrenmanı sonrası geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Güral, kalbindeki ritm bozukluğu nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde bir gün tedavi görmüş daha sonra taburcu olmuştu.