Antalyaspor Hentbol takımı 2015-2016 sezonunun transferlerini yapmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı takım A Milli takıma gitme başarısı gösteren 3 oyuncusuyla yeniden sözleşme imzaladı.
Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri’nde imza töreni gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı kulüp daha önce prensipte anlaştığı geçen yıl da kadrosunda yer alan gösterdiği performansla A Milli takıma yükselen Rece Dege, Enis Yatkın ve Mikail Yıldırım ile 1 yıllık daha sözleşme yeniledi. İmza töreninde konuşan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, geçen yıla göre daha güçlü bir kadro ile sezona girmeyi hedeflediklerini ve Antalya’yı en iyi şekilde temsil etmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.
Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban ise milli oyuncularıyla sözleşmelerini yenilediklerini, kırmızı beyazlı camiaya hayırlı uğurlu olmasını diledi. Kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attıktan sonra konuşan sol kanat oyuncusu 24 yaşındaki Recep Dege, her iki tarafa da hayırlı olmasını, kendisi için ve takım arkadaşları için güzel bir sezon geçirmeyi ümit ettiğini belirti.
A milli takımda da sol oyun kurucusu olarak görev yapan Antalyasporlu Mikail Yıldırım, yeniden takımda kaldığı için çok mutlu olduğunu, bu yıl daha iyi başarılara imza atacaklarını kaydetti. Kırmızı beyazlı takımın kalesini koruyan milli oyuncu Enis Yatkın da bu yıl da başarılarına devam etmek istediğini ifade etti.
Kırmızı beyazlı oyuncuların açıklamalarından sonra kendilerini bir yıllık Antalyaspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı. Daha sonra 3 milli oyuncu basın mensuplarına poz verdi.