Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında evinde Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarına başladı.
Ligin ilk haftasında sahasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kalan ve ardından tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen Antalya’nın bir diğer takımı olan Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 yenilen Antalyaspor, Ligin 3’üncü haftasında evinde oynayacağı Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlılar pazar günü saat 20.00’de Antalya Arena’da oynanacak mücadelenin hazırlıklarını akşam saatlerinde Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde antrenmanla yaptı. Antalyaspor’da yapılan son çalışmada oyuncuların keyifli olduğu gözlenirken, Kamerunlu golcü oyuncu Samuel Eto’o takım arkadaşlarıyla bol bol şakalaştı.
Teknik Direktör Morais gözetiminde yapılan antrenman düz koşu, açma-germe, 5’e 2 top kapma çalışması ile devam ederken, taktik maç ile son buldu.
Seyircisiz oynayacak
Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı. Antalyaspor’un ligin 3. haftasında sahasında oynayacağı Atiker Konyaspor maçı seyircisiz oynanacak.