Transferde hız kesmeyen Antalyaspor, geçen sezon Serie A takımlarından Chievo forması giyen Dejan Lazarevic'i renklerine bağladı. Kırmızı beyazlılarla 1+3 yıllık anlaşma sağlayan 25 yaşındaki Sloven oyuncu, orta sahanın solunda görev alıyor.

Süper Lig’e yükselen son takım olan Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde bir imza töreni daha gerçekleştirdi. İmza töreninde hazır bulunan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, başarılı oyuncuyu dün akşam saatlerinde Antalya'ya getirdiklerini söyledi. Bayrama yeni transferle girmek istediklerini söyleyen Başkan Gencer, genç futbolcuyu 750 bin Euro satın alma opsiyonuyla kiraladıklarını vurguladı.

Kariyerinde ilk kez İtalya dışında forma giyecek Dejan Lazarevic ise bu durumun motivasyonunu artıracağını söyledi. Samuel Eto'o'yla ilgili olarak da görüş bildiren Sloven oyuncu, "Eto'o'yu İtalya Ligi'nden biliyorum, ona karşı çok oynadım. Kariyer olarak Eto'o'nun yanında olmak gurur verici. Ancak Antalyaspor'a gelmemin tek sebebi bu değil." dedi.

DEJAN LAZAREVİC KİMDİR?

14 kez Slovenya Milli Takım forması giyen genç oyuncu, profesyonelliğe Genoa takımında geçiş yaptı. Sırasıyla Torino, Padova, Modena, Sassuolo ve Chievo formalarını giyen Lazarevic, profesyonel olarak ilk kez İtalya dışında forma giyecek.

Serie A'da bugüne kadar sadece 34 maça çıkan Lazarevic, 2 kez gol atabildi. Başarılı oyuncu, Serie B'de çıktığı 96 maçtaysa 6 kez gol sevinci yaşadı.