Antalyasporlu oyuncular, yeni transfer Samuel Eto'o'ya tam not verdi. Antalyaspor'un tecrübeli oyuncusu Erman Kılıç, Eto'o takımda heyecan oluşturdu derken, forvet oyuncusu Ahmet Aras da Kamerunlu yıldız oyucu için 'Egosu hiç yok' dedi.

Süper Lig'in yeni takımlarından Antalyaspor'un Isparta Davraz Kayak Merkezi'ndeki yeni sezon hazırlık kampı yapılan antrenmanlarla devam ediyor. Yaklaşık bir haftadan beri lig hazırlıklarını burada sürdüren kırmızı beyazlılar, 17 Temmuz'a kadar antrenmanlarına burada devam edecek. Günde çift antrenman yapan Antalyasporlu oyunculara bugün Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto'o da katıldı. Eto'o takımdan ayrı olarak yeni transfer Mbilla Etame ve Can Arat ile koşu çalışması yaparken, takımda yer alan diğer futbolcular ise ayrı çalıştı. Antalyasporlu futbolcular ise istasyon ve kondisyon ağırlıklı çalıştı. Kalecilerin ayrı çalıştığı antrenmana izinli olan Lamine Diarra katılmadı.

"TAKIMA HEYECAN KATTI, HİÇ EGOSU YOK"

Antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Antalyaspor'un tecrübeli futbolcusu Erman Kılıç, kampın iyi geçtiğini söyledi. Yeni transferlerle kaynaştıklarını belirten Kılıç, bu yıl Antalyaspor'un hak ettiği yerde olacağını ifade etti.

Eto'o transferinin takımda heyecan oluşturduğunu anlatan Kılıç, Eto'o'nun takıma büyük faydası olacağına inandığını açıkladı.

Antalyaspor'un forvet oyuncusu Ahmet Aras ise yaptığı açıklamada, kampta iyi çalıştıklarını belirtti. Takıma dünya çapında yıldızların dahil olduğunu vurgulayan Aras, Eto'o'nun Antalyaspor için çok önemli bir transfer olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kariyeri ortada. Eto'o çok mütevazi bir insan. Egosu hiç yok. Eto'o'nun tecrübesinden yararlanacağız. Takımda forvet sayısı arttı. Rekabet başarıyı getirecektir. Her şey Antalyaspor için daha iyi olacak."

Antrenmanını tamamlayan bazı oyuncular serinlemek için idman sonrası kendilerini buz dolu küçük havuza attı.