Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 6. hafta maçında karşı karşıya gelecek olan Antalyaspor ile Medicana Sivasspor arasındaki zorlu 90 dakikada takımların ilk 11'ler belli oldu.

Ligin yeni ekibi olmasına rağmen aldığı flaş sonuçlarla adından söz ettiren Antalyaspor’da sakatlıkları bulunan Oğuz Mataracı, Chico ve Serge Mbilla Etame bugün takımlarını yalnız bırakacak. Son üç lig maçının tümünde berabere kalan konuk Medicana Sivasspor'da ise eksik oyuncu bulunmuyor.

Akdeniz ekibi Antalyaspor lige iki galibiyetle başladığı halde son üç maçında iki mağlubiyet alarak sevenlerinie haya kırıklığı yaşattı.

İki ekip arasında oynanan son 10 müsabakada Medicana Sivasspor’un rakibi Antalyaspor karşısında galibiyetlerde 4-3 üstünlüğü bulunurken 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Medicana Sivasspor’un attığı 14 gole karşılık Antalyaspor ise kaydettiği 17 gol ile cevap verdi.

Geride bıraktığımız 5 hafta sonunda Antalyaspor topladığı 9 puan ile 9. sırada bulunurken Medicana Sivasspor ise topladığı 4 puan ile 14. sırada yer alıyor.

Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak olan ve hakem Serkan Çınar'ın düdük çalacağı maçta takımların ilk 11'leri şöyle:

Stat: Akdeniz Üniversitesi
Hakemler: Serkan Çınar, Ali Saygın Ögel, Süleyman Özay
Antalyaspor: Saso Fornezzi, Diego Angelo, Can Arat, Ondrej Celustka, Josip Kvesic, Zeki Yıldırım, Emrah Başsan, Kadir Bekmezci, Guilherme Gusmao, Samuel Eto'o, Dejan Lazarevic
Medicana Sivasspor: Ernestas Setkus, İbrahim Öztürk, Ziya Erdal, Ümit Kurt, John Boye, Burhan Eşer, Aatif Chahechouhe, Adem Koçak, Djakaridja Kone, Erkan Kaş, Jeronimo Barrales.