Süper Lig'in yeni ekibi Antalyaspor, Eskişehir’de forma giyen Serdar Özkan’la sözleşme imzaladı.

Yaptığı iddialı transferler ve Samuel Eto'o'ya imza attırmasıyla gündem oluşturan Antalyaspor, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırmızı beyazlı ekip geçen yıl Eskişehir’de forma giyen Serdar Özkan’la Hasan Subaşı Tesisleri’nde sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Özkan’la 2+1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Özkan’la daha önce de ilgilendiklerini hatırlatan Başkan Gencer, "3 kez görüşme olmuştu ama transfer gerçekleşmedi. Necati Ateş'in transferinde gelmesi için görüşülmüştü ama olmadı. Geçen sezon başında da bu oyuncuyla görüşmüştük ancak bir sonuç alamamıştık. Üç seneyi bizde tamamlanmasını istiyoruz." dedi.

Kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı atan 28 yaşındaki Serdar Özkan, 6 sezonda 8 takım değiştirdiğini bunu da kendisinin istemediğini belirtti. Türkiye şartlarında bu çokça transferlerin olduğuna değinen Özkan, "Türkiye şartlarında bu oluyor. Antalyaspor'da uzun kalmak istiyorum. Galatasaray'dan gelmeme nedenim o dönem sözleşmem iyiydi. Bugüne kısmetmiş." diye konuştu.