Transfer çalışmalarında önceliğini yabancı oyunculara veren Antalyaspor, Süper Lig'in deneyimli bir ismiyle daha anlaştı. Kırmızı beyazlılar, Sivasspor'la sözleşmesi sona eren Kadir Bekmezci'yle 1 yıllık anlaşma sağladı.

Süper Lig'e yükselen Antalyaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, önceliğin yabancı oyuncularda olduğu söylenmesine karşın yerli isimler üzerinde de araştırmalar devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, Sivasspor'la sözleşmesi sona eren Kadir Bekmezci'yle yaptığı görüşmeleri sonlandırdı. 6 sezondur Sivasspor forması giyen 30 yaşındaki futbolcu, istikrarlı futboluyla dikkat çekiyor. Son 5 sezonda ligde ortalama 30 maça çıkan başarılı orta saha oyuncusu, Süper Lig'de toplamda çıktığı 242 maçta 6 gol kaydederken, Türkiye Kupası'nda da 38 karşılaşmada 1 kez gol sevinci yaşadı.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Bekmezci ile 1 yıllık prensipte anlaşmaya vardıklarını söyledi. Ceylan, oyucunun yarın Antalya’ya geleceğini de belirterek, sağlık kontrolünden geçeceğini ve resmi imzayı attıktan sonra da Antalyaspor’un Davraz’daki ilk kampına katılacağını belirtti.