Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Boşnak Kenan Horiç, Belçika’dan gurbetçi Anıl Koç ve Liberyalı Amadiaya Rennie ile resmi sözleşme imzaladı.
Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Şefiz Öz, kadrolarına 3 genç futbolcu daha kattıklarını söyledi.
25 yaşındaki Bosna Hersekli Kenan Horiç, 21 yaşındaki Türk asıllı Belçikalı Anıl Koç, 22 yaşındaki Liberyalı Amadiaya Rennie’yi kadrolarına kattıklarını aktaran Şefik Öz, “ Kenan ile 4, Anıl ve Rennie ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Takımımıza faydalı olacaklardır. İki transferimiz daha var. Böylece sezonu kapatacağız. Antrenmanlara yoğunlaşarak yolumuza devam edeceğiz. İnşallah yeni transferlerimiz, şehrimize ve takımımıza faydalı olurlar” dedi.
Boşnak stoper Kenan Horiç, “ Burada olduğum için çok mutluyum. Takıma katkı sağlamak için geldim. Bu katkıyı sağlayacağımı düşünüyorum. İnadına Antalyaspor” diye konuştu.
Kanat oyuncusu Anıl Koç, Antalyaspor’a gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bana olan güveni en iyi şekilde sahada vereceğim. Gelmeden önce takımı gördüm. Birkaç maçını izledim. İyi bir takımımız var. İyi şeyler başarabiliriz” ifadelerine yer verdi.
Bir diğer kanat oyuncusu Rennie ise çok güzel bir takıma geldiğini vurgulayarak, “Çok mutluyum. İnşallah katkılarımla takım çok daha iyi yere gelecek. Umarım en büyük katıyı sağlayan oyunculardan biri ben olurum” dedi.
Konuşmaların ardından futbolcular kendilerini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı.