Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında 3 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.
Süper Lig’de son 4 maçta 12 puan toplayarak 10. sıraya kadar yükselen Antalyaspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, gözetiminde yapılan çalışma koşuyla başladı. Oyuncular daha ısınma hareketleri yaptıktan sonra iki grup halinde yarım sahada taktik çalışması yaptı. Antrenmanın kalan bölümünde tam sahada çift kale maç oynayan oyuncular, antrenmanı şut çalışmasıyla tamamladı. Kaleciler takımdan ayrı kaleci antrenörü ile çalıştıktan sonra çift kale maçlarda takımla çalıştı.
Kırmızı-beyazlı takımda zorlu Başakşehir maçı öncesi Almanya’daki tedavisinden dönen ve hafta başında antrenmanlara başlayan Emre Güral takımdan ayrı olarak fizyoterapist İrfan korkmaz eşliğinde çalıştı. Akdeniz ekibinde Emre Güral dışında sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
Antalyaspor, yarın yapacağı çalışmadan sonra İstanbul’a hareket ederek maç saatini bekleyecek.