Antalyaspor’un Orduspor’a mağlup olmasının faturası ağır oldu. Antalyaspor yönetimi takım kaptanı Mehmet Sedef’i süresiz kadro dışı bırakırken, A takımdaki tüm oyunculara da üst düzeyde para cezası verildi. Yönetim, taraftarların istifaya davet ettiği Teknik Direktör Hami Mandıralı ile de yola devam kararı aldı.

PTT 1. Lig’de hafta sonu oynadığı Orduspor'a 2-1 mağlup olan Antalyaspor'da sular durulmuyor. Lig sonuncusu ve çoğunluğu lise öğrencisinden oluşan 28 bin 500 TL’lik rakip takıma mağlup olunmasının ardından kırmızı beyazlı yönetim olağan üstü toplanarak, önemli kararlar aldı. Toplantıda Orduspor’a mağlup olmanın faturası kaptan Mehmet Sedef’e kesildi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada; Orduspor’a karşı alınan sonucun kulüp yönetimini üzdüğü ve şaşırttığı ifade edilirken, kaptan Mehmet Seyfettin Sedef'in süresiz kadro dışı bırakıldığı, A takımdan ayrı olarak hoca nezaretinde çalışacağı belirtildi.

Ayrıca son mağlubiyet sonrası tüm A takıma en üst seviyede para cezası verildi. Oyuncu Şahin Aygüneş’e özen yaşantısına dikkat etmediği gerekçesiyle 25 bin TL, takımdaşlık ruhuna aykırı davrandıkları gerekçesiyle Zeki Yıldırım, Arif Şahin ve Sezer Badur’a da 10’ar bin TL para cezası kesti.

Toplantıda 2-1 Orduspor mağlubiyeti sonrası istifaya davet edilen Hami Mandıralı ile de yola devam kararı çıktı.

Olağanüstü toplantıda kadro dışı bırakılan Mehmet Sedef’in yerine kaptanlık pazubandı golcü futbolcu Lamine Diarra’ya verildi. Takımın ikinci kaptanı ise devre arasında transfer olan ve kısa sürede takıma uyum sağlayan Erman Kılıç oldu.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Antalyaspor, hafta sonu oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediye hazırlıklarına devam ediyor. Antrenmanda gazetecilerin sorularını cevaplayan Teknik Direktör Hami Mandıralı, yönetim kurulunun aldığı kararlardan kendisinin de geç saatlerde haberi olduğunu, kendisinin hiçbir dahli olmadığını ifade etti. Mandıralı, "Ben toplantıya gitmeden bu kararlar alınmıştır." dedi.

Antrenmanda ise ceza alan futbolcuların morallerinin bozuk olduğu, bazı oyuncuların Mandıralı’nın yanına giderek bu cezayı hak etmediğini söylediği dikkat çekti.