Kaleci arayışlarını sürdüren Antalyaspor'a bir olumsuz cevap da Victor Valdes'ten geldi. Deneyimli kalecinin menajeri, futbolcunun Manchester United'de kalmak istediğini söyledi.

Eto'o transferiyle adını Avrupa'da duyuran Antalyaspor, Ronaldinho'dan sonra Victor Valdes'i de kaybetti. Victor Valdes'in menajeri Gines Carvajal, bir İspanyol gazetesine yaptığı açıklamada, futbolcusunun Türkiye'ye gitmek gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile hiçbir görüşmenin yapılmadığına dikkat çeken Carvajal, "Kendisiyle tanışmadım. Bunun yanında bu konuda çok fazla açıklama da yapmayacağım.” dedi.

VALDES’İN TÜRKİYE DÜŞÜNCESİ YOK

Antalyaspor Başkanı Gencer, Victor Valdes transferin bitmesinde ufak bir rakamın kaldığı daha önce söylemesine karşın oyuncunun menajeri Carvajal, tecrübeli file bekçisinin Türkiye’ye gitmek gibi bir düşüncesi olmadığını açıkladı. Valdes’in Manchester’la bir yıllık daha sözleşmesi olduğunu belirten Carvajal, “Manchester'da kalmak istiyor. Kulüpten ayrılmak için bir neden görmüyoruz. Manchester United dünyanın en iyi 3-4 kulübünden biri. Valdes'in tek düşüncesi Manchester United için gelecek sezon elinden gelenin en iyisini vermek.” diye konuştu
Öte yandan Başkan Gencer, Antalyaspor’un Brezilyalı dünya yıldızı Ronaldinho’yu daha önce bitirdiğini duyurmasına karşın bu oyuncunun Brezilya'nın Fluminense ekibi ile 1.5 yıllık sözleşme imzalaması kırmızı beyazlı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.