Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılarda yönetim 3 transfer daha yapmayı planlıyor.
2016-2017 sezonu hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Antalyaspor, yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek istiyor. Kırmızı-beyazlılarda yönetim şu ana kadar kadroya 3 oyuncu alırken, 3 transfer daha yapmayı planlıyor. Teknik Direktör Jose Morais yönetimden kanat, stoper ve orta alan için bir oyuncu almasını istedi. Antalya ekibi, yeni sezon öncesi kadrosuna Gençlerbirliği’nden kaleci Ferhat Kaplan, Çaykur Rizespor’dan forvet Deniz Kadah ve ligde en son Eskişehirspor’da forma giyen forvet oyuncusu Emre Güral’ı kattı.
Morais 3 oyuncu daha istiyor
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, kadrosuna 3 oyuncu daha transfer edilmesini istiyor. Yönetim de deneyimli çalıştırıcının isteği doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Eto’o Hollanda kampına katılmadı
Akdeniz temsilcisinde dünyaca ünlü Kamerunlu oyuncu Samuel Eto’o ise henüz Hollanda’da başlayan kampa katılmadı. Kamerunlu yıldız Samuel Eto’o, Düzce kampının tamamlanmasının ardından verilen izinde tatilini geçirmek için ailesiyle ülkesine gitmişti. Beşiktaş ile adı anılan golcü oyuncunun kampa ne zaman katılacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan Kamerunlu oyuncunun Düzce kampından sakatlığı için ayrılarak Antalya’ya geldiği ve tedavi olduğu, bu yüzden de kampa katılmadığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.