İngiltere'nin Aston Villa takımının formasını giyen Philippe Senderos'la ilgili haberler, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer tarafından yalanlandı.

Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor’da transfer dedikoduları bitmek bilmiyor. Rizespor'un yakından ilgilendiği 30 yaşındaki Philippe Senderos’la bir temaslarının olmadığını söyleyen Başkan Gencer, “Transfer haberlerini basından okudum. Kendisiyle hiçbir ilgimiz yok.” dedi.

Arsenal'deki performansıyla dünya gündemine yerleşen Danimarkalı oyuncu, bugüne kadar Milan, Everton, Fulham ve Valencia formalarını terletmişti.

AMAYA REST ÇEKTİ MAÇA ÇIKMADI

Antalyaspor'un transfer listesinin zirvesinde yer alan Rayo Vallecanolu oyuncu Antonio Amaya cephesindeyse dikkat çekici gelişmeler yaşandı.

Kulübünün transferi için vize vermediği 32 yaşındaki oyuncu, Las Palmas'la dün oynanan hazırlık maçına çıkmadı. Takımdaki yerini almayan İspanyol savunma oyuncusunun, Antalyaspor'a gitmek için rest çektiği ve maça çıkmadığı iddia edildi.

Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Samuel Eto'o'nun da Antonio Amaya için övgü dolu sözler kullandığı öğrenildi. La Liga'da pek çok kez karşı karşıya geldiklerini belirten Kamerunlu yıldızın, “Oldukça iyi bir oyuncu. Transferi halinde Antalyaspor'a ciddi katkı sağlar.” dediği ifade edildi.

Öte yandan Antalyaspor’un uzunca bir süredir gündeminde olan Barcelona’da yıllarca file bekçiliği yapmış Victor Valdes transferinden de vazgeçtiği öğrenildi.