Antalyaspor’dan transfer dedikodularına açıklama geldi. Kırmızı – beyazlı kulüp Engin Baytar, Philippe Senderos ve Antonio Amaya transferinin gündemlerinde olmadığını açıkladı.
Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden ve yaptığı transferlerle spor kamuoyunun gündemine oturan Antalyaspor’dan transfer dedikodularına yalanlama geldi. İngiltere'nin Aston Villa takımının formasını giyen Philippe Senderos, Rayo Vallecanolu oyuncu Antonio Amaya ve daha önce Galatasaray’da da forma giyen Engin Baytar’ın kulübün gündeminde olmadığı ifade edildi. Antalyaspor kulübünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde basına yansıyan transfer haberleri kamuoyunun malumudur. Engin Baytar, Philippe Senderos ve Antonio Amaya transferleri kulübümüzün gündeminde değildir. Ayrıca Engin Baytar ve Philippe Senderos ile görüşme dahi yapılmamıştır.”

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI ÜNİVERSİTE STADINDA
Antalyaspor’un yeni yapılan stadyumunun yetişmemesi yüzünden Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) yaptığı başvuru reddedilmiş, kırmızı beyazlı kulübün ilk 6 hafta maçları deplasmanda oynanması kabul edilmemişti. Kırmızı beyazlıların ligin ikinci haftasında evinde oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının oynanacağı yer belli oldu. Kırmızı beyazlı kulüp yeni stadyumu bitene kadar son 3 sezondur maçlarını oynadığı Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda maçlarına çıkacak. Gençlerbirliği karşılaşması ise 23 Ağustos Pazar günü 21.45’te Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda oynanacak.

ETO’O’YU İZLEMENİN FİYATI BELLİ OLDU
Yeni stadyumu bitmediği için kombine satışlarını henüz tam olarak gerçekleştiremeyen Antalyaspor’da dünya yıldızı Samuel Eto’yu izlemek isteyen taraftarlar bu maça tek bilet alarak girebilecek. Eto’o’lu Antalyaspor’un Gençlerbirliği karşılaşmasında Adopen tribün 5, Ceysu Maraton 10, Rixos 20, VİP tribün ise 100 TL olarak belirlendi.
Öte yandan Antalyaspor’un kombine biletlerinin ise 21 Ağustos'ta satışa çıkacağı duyuruldu. Kırmızı beyazlı kulüp ilk 3 bin bilette indirim uyguladı. İlk üç bin bilete kadar kale arkası kuzey ve güney tribünün 135, doğu tribünün 350, batı tribünü alt yanı 800 ve batı tribünü alt orta ise bin 200 liradan satılacak. İndirimli fiyatların sadece Antalyaspor Passolig kartlı olan taraftarlarda geçerli olacağı duyuruldu.
İlk üç binden sonra taraftarlara uygulanacak kombine fiyatları ise şu şekilde: Kale arkası kuzey ve güney tribünün 150, maraton 500, batı alt yan 1000, batı alt orta bin 500 TL.