Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun ara transfer dönemi boyunca spor sayfalarına yansıyan transfer haberlerinde en çok Erkan Zengin'in gündeme geldiği belirlendi.

Interpress'in yaptığı araştırmaya göre ara transfer döneminde spor sayfalarında en çok konuşulan futbolcuların listeleri belli oldu. İsmi Fenerbahçe ile de anılan ve 'Fenerbahçe'den başka bir takımda oynamam' dediği ileri sürüler ancak Eskişehirspor'dan Trabzonspor'a transfer olan Erkan Zengin toplam 2.329 haberle birinci sırada yer aldı. Beşiktaş'ın renklerine kattığı Sırp asıllı İsveçli stoper Alexander Milosevic ise 1.257 haberle ikinci sırada, yine siyah beyazlıların Almanya'nın Hamburg takımından transfer ettiği Tolgay Arslan da 1.122 haber ile en çok konuşulan üçüncü oyuncu oldu. Bilindiği gibi Tolgay Arslan da Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktörü Ersun Yanal ve kulüp CEO'su ile birlikte resim çektirmiş bu da sosyal medyaya düşmüştü.

Adı Trabzonspor ve Fenerbahçe ile sık sık anılan ancak takımında kalan Bursasporlu Ozan Tufan da 1.071 haberle dikkat çekti. Ara transfer döneminde haberlerde ismi öne çıkan diğer futbolcular arasında Çaykur Rizespor'un kadrosuna kattığı Ludovic Obraniak, Akhisar Belediyespor'a transfer olan Lomana Lualua, Kayseri Erciyesspor'un renklerine kattığı Hollandalı Royston Drenthe ile Eskişehirspor'la anlaşma imzalayan Nzuzi Toko'nun olduğu tespit edildi.