Barcelona'ya transfer olan milli futbolcumuz Arda Turan’ın ilk maç heyecanına ne yazık kiTürk seyirciler ortak olamayacak. Milli gururumuz Arda Turan bugün Barcelona’nın Espanyol ile oynayacağı İspanya Kral Kupası maçında boy gösterecek. İspanya Kral Kupası organizasyonunun, Türkiye’de hiçbir yayını yok. Bu akşama kadar maçı alan bir yayın kuruluşu olmaz ise, Türk seyirciler Arda Turan’ın Barcelona forması ile çıkacağı ilk maça tanık olamayacaklar.

KESİN OYNAYACAK

Vuslat gecesi geldi çattı. Milli gururumuz Arda Turan, bugün Barcelona ile ilk resmi maçına Espanyol karşısında Kral Kupası’nda çıkacak. Teknik direktör Luis Enrique, Barselona derbisinde Arda’ya forma vereceğini duyurdu. Arda Turan’ın ilk 11’de olması bekleniyor. Maç 21.30’da başlayacak.

ARDA TURAN ORTA SAHAYA YAKIN

Luis Enrique’ye Espanyol mücadelesi öncesi Arda Turan’a görev vereceği mevki de soruldu. Genç teknik adam, “Arda ve Aleix pek çok bölgede kullanabileceğim, çok yönlü oyuncular. Arda, kanatta ve merkezde oynayabilir… İki isim de 90 dakikayı çıkaracak durumda” yanıtı verdi.

İspanyol medyası Arda’nın orta alanda, Busquets ve Rakitic’in yanında görev alacağını öne sürüyor.