İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid forması giyen Arda Turan'ın İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United ve Liverpool ile görüşmelerini devam ettirdiği açıklandı. Manchester City ve Chelsea'nin de başarılı futbolcuyla ilgilendiği öğrenilirken İtalyan devi Milan'ın da menajeri Ahmet Bulut ile görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

İspanyol AS Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, yıldız futbolcunun bu yaz Atletico Madrid'e veda etmek istediğini ve kariyerine İngiltere Premier League'de devam etmek istediğini belirtti.

Arda için 3 takım ile görüştüklerini belirten Bulut, bu kulüplerine İngiltere'nin ve Avrupa'nın en iyi kulüplerinden olduğunu açıkladı.

Independent'in iddiasına göre de Arda Turan halen Manchester United ve Liverpool ile görüşme halinde ve Chelsea ile Manchester City'nin de radarında yer alıyor.

Öte yandan İtalyan devi Milan'ın da Arda için devreye girdiği ve menajeri Ahmet Bulut ile transfer görüşmesinde bulundukları ancak Şampiyonlar Ligi'nde forma giymeyi hayal eden tecrübeli futbolcunun bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.