Atletico Madrid'deki performansıyla büyük beğeni kazanan ve İspanyanın dünyaca ünlü kulübü Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Arda Turan, yarınki imza töreni için İspanya'ya gitti.

Atletico Madrid’den Barcelona’ya 34+7 milyon euro’ya şartlı transfer olan Arda Turan, imza töreni için İspanya’ya gitti. Atatürk Havaalanı'nda büyük ilgi gören ve hem alan çalışanları hem de yolcu hayranlarıyla resim çektiren Arda Turan, menajeri ile birlikte geldiği alanda gazetecilerin ısrarlı sorularını cevaplamadı. Arda Turan, 13.55 uçağıyla İspanya'nın Barcelona şehrine gitmek üzere pasaport kontrolünden geçerek uçağa geçti.

Arda ile birlikte giden menajeri Ahmet Bulut ise yarın saat 10.00’da Barcelona’da bir basın toplantısı düzenleneceğini ve saat 11.00’de de stadyumda bir tanıtım programı olduğunu açıkladı.

ARDA TURAN NOU CAMP’TA YARIN İMZA ATACAK

Bu arada Arda Turan'ın transferini resmi internet sitesinde yaptığı haberlerle duyuran Barcelona’da yıldız oyuncunun yarınki programı da belli oldu. Milli futbolcu Arda Turan’ın yarın Nou Camp’ta yapılacak imza programı belli oldu. Bugün Barselona’ya uçan Arda Turan, TSİ 19.00’da Barselona'da fotoğraf çekimine katılacak.

Yıldız oyuncu Arda Turan, yarın sabah Nou Camp Stadı’nda TSİ 10.30’da Barcelona kulübü ile 5 yıllık kontrat imzalayacak. Arda, saat 11.00’de de bir basın toplantısı düzenleyecek ve ardından saat 12.30’da Nou Camp’ta taraftarları selamlayacak.