Barcelona'ya transferiyle dünya gündemine oturan Arda Turan, yeni takım arkadaşlarıyla tanışıp, sağlık kontrolünden geçerken, ilk çalışmasını da yaptı.

Barcelona'ya Atletico Madrid'den 34+7 milyon Euro gibi rekor bir ücretle transfer olan Arda Turan yeni takımına alışmaya çalışıyor. İspanya'nın dünyaca ünlü takımı Barcelona'ya 5 sezonluk imza atan Arda Turan, sağlık kontrollerinden geçmek için buluştuğu yeni takım arkadaşlarıyla samimi görüntüler verdi.

Aracından inerken karşılaştığı ve idolüm dediği Andrés Iniesta ve Luis Suarez ile sohbet eden ve şakalaşan Arda Turan, sağlık kontrolü sırasında da sağlık ekibiyle samimi sohbetler etti.

Barcelona'nın yeni transferi Arda Turan, takım arkadaşlarıyla buluştu. Takımının sezon öncesi rutin sağlık kontrolleri için kulübün tesislerinde biraraya gelen oyuncular, birbirlerine sarılarak özlem giderdi. Barcelona'nın kulüp televizyonuna yansıyan görüntülerde, Arda Turan'ın, Barcelona'ya imza atarken 'idolüm' dediği Andrés Iniesta ve Uruguaylı golcü Luis Suarez ile olan samimi görüntüleri dikkat çekti.

Arda Turan, Barcelona ile ilk antrenmanına da çıktı. Çalışma anında yeni takım arkadaşlarıyla birlikte hareket eden Arda Turan'ın yeni ekibine ve takım arkadaşlarına alıştığı ve sohbetler ettiği gözlendi.