Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup şampiyonu Göztepe, dünyanın dört bir yanından gelen taraftarlarıyla Nazilli’de buluşuyor.

Göztepe’nin ligin son haftasında 3 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te Nazilli'de oynayacağı Nazilli Belediyesi maçına Göztepe taraftarları Amsterdam’dan yola çıktı ve takımlarını desteklemek için Nazilli seyahatine başladı. 29 Nisan 2015 tarihinde 19.25’te yola çıkan Göztepeliler Amsterdam’dan sonra Düsseldorf, Münih ve Salzburg rotasını ilk günün sonunda geride bıraktı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğunu ilan eden Göztepe, ligin son haftasında deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Göztepe aşkıyla Avrupa’nın dört bir yanında takımlarını destekleyen Göztepeliler ise bu maça gelmek için 6700 km’lik yolculuklarına başladı.

Amsterdam’da buluşan taraftarlar 8 kişilik bir grup olarak başladıkları yolculuklarını İzmir’de 25 kişiyle tamamlayacak. İlk durakları olan Düsseldorf’ta ekibe katılan iki kişinin ardından 30 Nisan sabahı Münih’e varan kafileye İsviçre’den gelen iki kişi daha dahil oldu.

ArmaninPesinde6700KM mottosuyla yola çıkan sarı kırmızılı taraftarlar İzmir’e varmadan önce Sırbistan, Makedonya ve Yunanistan sınırlarına geçecek.

SOSYAL MEDYADA BİRLİK ÇAĞRISI

Bu arada Amsterdam’dan hareketle en uzun deplasman yolculuğuna çıkan Göztepe taraftarlarına renkdaşları da destek vermeye devam ediyor.

#ArmaninPesinde6700km hashtagini kullanan sarı kırmızılı taraftarlar, rekor yolunda ilerleyen kafileye olan desteklerini sosyal medyadan da gösteriyor.