Armin Veh kimdir? Trabzonspor yeni teknik direktörü Armin Veh mi? Armin Veh'in yardımcılığına Osman Özköylü mü getiriliyor? Trabzonspor'da yaşanan teknik direktör gelişmesini sizleri için özel haberimizde derledik. Peki Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olduğu iddia edilen Armin Veh kimdir? İşte yanıtı haber46.com adresindeki özel haberimizde...

Trabzonspor'da teknik direktör konusunda Armin Veh kararı verilirken, yardımcılığına da Osman Özköylü'nün getirileceği iddia ediliyor.

Özköylü'nün Veh ile çalışmaya sıcak baktığı öğrenilirken, Veh'ten sonra Trabzonspor'un Osman Özköylü'ye teslim edileceği öne sürüldü.



ARMIN VEH KİMDİR?

Armin Veh (d. 1 Şubat 1961, Augsburg), Alman eski futbolcu, teknik direktör.
Teknik direktörlük yaşamına 1990 yılında altyapısından yetiştiği FC Augsburg takımında adım atmıştır. Teknik adamlık kariyerinin zirvesi 2006-07 sezonunda VfB Stuttgart ile Bundesliga'da yaşadığı şampiyonluktur. Sonraki sezonlarda bu başarıyı tekrarlayamayan Veh ile Stuttgart'ın yolları 23 Kasım 2008'de ayrılmıştır.


Armin Veh, 2009-10 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere Schalke 04 ile anlaşan Felix Magath'ın yerine Bundesliga ekiplerinden Vfl Wolfsburg'un teknik direktörlüğüne getirilmiştir. Wolfsburg'la hedeflediği başarıyı yakalayamayan Veh'in görevine 25 Ocak [010'da son verildi. Wolfsburg takımın başına Steve McLaren'ı getirmesinin ardından Veh de sezon sonunda Hamburger SV'un başına geçti.
3 Mart 2014 tarihinde, sezon sonunda Eintracht Frankfurt'dan ayrılacağını açıkladı.

Armin Veh kimdir? Trabzonspor yeni teknik direktörü Armin Veh mi?