Geçen yaz transfer döneminden beri Arsenal menajeri Wenger'in ısrarla takımında görmek istediği Fransız forveti almak için şans doğdu.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Arsenal'in geçen yaz verdiği teklifi ret eden Real Madrid'in,Benzema'nın yaşadığı santaj skandalından sonra oyuncuyu satmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Arsenal'in, Karim Benzema transferi için sezon sonuna kadar bekleyeceğini belirten İngiliz basını, Fransız yıldızın yeni sezonda Premier Lig'de oynayacağını belirtti.

KARIM BENZEMA KİMDİR?

Karim Benzema 19 Aralık 1987 Lyon, Fransa doğumlu, Fransız futbolcu. Real Madrid takımında forma giymektedir. 

Lyon'da 4 şampiyonluk yaşamıştır. Fransa Ligue 1'in 2007-2008 sezonunda gol kralı olmuştur. Futbola doğup büyüdüğü Lyon şehrinde bölgesel bir takım olan Bron Terraillon' da başlamış, 1996 yılında şehrin en büyük takımlarından Olympique Lyonnais'un çatısı altında club's youth academy' ye katılmıştır. İlk profesyonel maçına 2004-05 sezonunda çıkmıştır. 

Kulübüyle dört yıl üst üste şampiyonluk sevinci yaşayan futbolcu 2009 yılının Temmuz ayında 35 miyon avro karşılığında Real Madrid'a transfer olmuştur. Bu takımda çıktığı 58 maçta 18 gole imza atan futbolcu, ayrıca 8 Aralık 2010 tarihinde Santiago Bernabéu Stadyumu'unda ki Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Auxerre'i karşı 4-0 yenerken, attığı 3 golle yıldızlaşmıştır.


Arsenal'den flaş son dakika Karim Benzema transfer bombası! Fransız gol makinesi imzayı attı mı?