Artvin Fenerbahçeliler Dernek Lokali yeni hizmet anlayışıyla Artvin halkını ve spor severlerin hizmetine açıldı.

Artvin’de 1994 yılında faaliyete giren Fenerbahçeliler Dernek Lokali yeni işletme sahipleri ve yeni hizmet anlayışıyla açıldı. Kızılay İş Hanı, üçüncü katta bulunan Fenerbahçeliler Dernek Lokalinin açılışına Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Kurtul Özel, CHP Eski İl Başkanı Seçkin Kurt, İşletme sahipleri Turgay Aslan, Kani Kaynar ve çok sayıda sporsever katılırken, Artvin Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Bahattin Altuntaş Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Takımı'nın Rize’de oynayacağı müsabaka için il dışında olmasından dolayı açılışa katılamadı. Öte yandan açılışa Fenerbahçelilerin yanı sıra Beşiktaşlı, Galatasaraylı, Trabzonsporlu taraftarlarda katıldı.

Artvin Fenerbahçeliler Lokali açılış kurdelasını kesen Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kurtul Özel, işletme sahiplerine bol kazanç diledi.

İşletme sahibi Turgay Aslan ve Kani Kaynar, 1994 yılından bugüne devam eden hizmet anlayışı ile Fenerbahçeliler Dernek Lokalini işleteceklerini belirtti. İşletme sahipleri "Renklerine gönül verdiğimiz bu takımın taraftarlarına ve Artvin halkına hizmet etmek için taraftarlarımızın ailesiyle rahatça oturup zaman geçirebilecekleri bir ortam olsun istedik" dediler.
Turgay Aslan, “Biliyoruz ki Artvin’de çok sayıda Sarı-lacivertli renklere gönül vermiş taraftarlarımız onların beklentileri doğrultusunda gerek iç dekorasyon gerekse, içerik anlamında Fenerbahçeli taraftarlara uygun bir mekan yaratmaya çalıştık" dedi.