2014-2015 Liseler arası puanlı atletizm genç erkekler yarışmasında Atak Koleji Mardin il birincisi oldu. Eğitim, sosyal ve sportif alanda birçok branşta il birinciliği ve şampiyonlukları bulunan Atak Koleji puanlı atletizm genç erkekler yarışmasında takım olarak 311 puan alarak takım halinde Mardin il birincisi olmayı başardı. Şu ana kadar 17 branşta Atak koleji öğrencileri birinciliği kimseye kaptırmadı.
Atak Koleji Lise Müdür Yardımcısı Erkan Yılmaz, Liseler arası Puanlı Atletizmde toplamda ise 311 puan alarak takım halinde Atak Koleji Mardin l birincisi olduğunu söyledi.
Eğitim, sosyal ve sportif alanda birçok branşta il birinciliği ve şampiyonlukları bulunan Atak Koleji puanlı atletizm genç erkekler yarışmasında il birincisi olmayı başardıklarını belirten Yılmaz;” il genelinde yapılan çeşitli branşlarda sportif müsabakalarına katılan 17 öğrencimizden 8’i il birincisi,4 öğrenci il ikincisi 4 öğrencide l üçüncüsü olarak okulumuzun eğitimden sonra spor alanında da kalitesini ortaya koydu. takım halinde atletizme il birincisi olduğumuz için Nisan ayında yapılacak Güneydoğu Ve Doğu Anadolu Puanlı Atletizm Yarışmasında Mardin’i Atak Koleji temsil edecektir. Bundan dolay da hem öğrencilerimiz ile hem de öğretmenlerimizle gururu duyuyoruz.