Beşiktaşlı futbolcu Atiba Hutchinson, yeni yapılan stadın bitmesi ile iç sahada alacakları puanların artacağını söyledi.

Siyah beyazlı futbolcu futbolcu, Atiba Hutchinson, Almanya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk larak kampı değerlendiren Hutchinson, "Kamp döneminin başlangıç aşamasındayız. Şu ana kadar işler yolunda gitti. Yeni bir hocamız var. Onun istediklerini yapmak için çok çalışıyoruz. İdmanlar keyifli geçiyor. Takımda bazı değişiklikler olabilir. Grubun yakaladığı devamlılık ve konsantrasyon çok iyi." diye konuştu.

Yeni hoca Şenol Güneş'in sorulmasına ise Atiba, "Her zaman yeni bir hocayla çalışmak iyidir. Kariyerim boyunca ne yaptıysam aynısını yapmaya devam edeceğim. Yüzde yüzle çalışacağım. Her oyuncu kendini kanıtlamak ister. Herkes takım içinde kendine bir yer bulmak için çalışacak." şeklinde cevap verdi.

Devamlılığı yakaladıkları zaman şanslarının çok artacağını da kaydeden Atiba, "Geçen sene birçok iyi sonuçlar aldık. Devamlılık konusunda sıkıntılar oldu. Ligde birçok iyi takım var. İçeride kazanmalısınız ve deplasmanlardan olabildiğince çok puan almalısınız. İyi bir takımız. İhtiyacımız olan devamlılığımızı artırmak. Devamlılığı yakalarsak şansımız yükselir." diye konuştu.

Stadın bitmesini beklediğini kaydeden Hutchinson, "Çok heyecanlıyım. Stadın bitmesini bekliyorum. Tesislerde de birtakım değişiklikler yapılıyor. Stat tamamlandığında çok daha rahat bir ortamda oynayacağız. Kulüp, tesisleşme anlamında doğru hamleler yapıyor." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk için ise Atiba, "Şampiyonluk mücadelesinde şansımız yüksek. Stadın bitmesiyle iç sahada alacağımız puanlar artacaktır." dedi.

Yapılan transfer için de Atiba Hutchinson, "Takımda ciddi bir rekabet olacaktır. Her oyuncunun her an hazır olması ve konsantre olması gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.