HABER46 ÖZEL HABER - UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında rakibi Bayern Münih'i kendi evinde 1-0 mağlup eden Atletico Madrid, bu akşam oynanan rövanş karşılaşmasında Alman rakibine 2-1 mağlup olmasına rağmen adını Devler Ligi'nde finale yazdırdı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist olan Atletico Madrid'in sevinci görülmeye değerdi.

Atletico Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi finalindeki rakibi Manchester City ya da Real Madrid olacak.



Karşılaşmada Bayern Münih'e galibiyeti getiren goller 31. dakikada İspanyol yıldız Xabi Alonso'nun frikiğinde ve 74. dakika Robert Lewandowski'nin kafa vuruşuyla gelirken, Atletico Madrid bu gollere Fransız yıldızı Antoine Griezmann ile 54. dakikada yanıt verebildi.

BAYERN MÜNİH 2-1 ATLETICO MADRID MAÇ ÖZETİ İZLE

Bayern Münih İspanyol rakibi Atletico Madrid'i kendi evinde 2-1 mağlup etmesine rağmen, İspanya'daki ilk maçta aldığı 1-0'lık mağlubiyet sonrasında kupadan elendi.

Atletico Madrid, bu sonuçla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale kalırken, rakibi yarın rövanşı oynanacak Manchester City ile Real Madrid arasındaki mücadele sonrasında belli olacak.



ÜÇÜNCÜ DEFA FİNALDE

Atletico Madrid bu akşamki başarısıyla birlikte adını UEFA Şampiyonlar Ligi finaline üçüncü defa yazdırdı. Daha önce 1974 ve 2014 yıllarında Devler Ligi'nde finale kalma başarısını gösteren İspanyol ekibi bu yıl da adını finale yazdırdı.

BAYERN MÜNİH 2-1 ATLETICO MADRID MAÇ ÖZETİ İZLE