Atromitos Kulübü Başkanı Yorgos Spanos, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmada beraberliğin iyi sonuç olacağını söyledi.
Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan “İdeal olan gol yemeden Fener’i yenmemiz. Eğer kazanamazsan beraberlik kötü bir sonuç değil." dedi.
Atromitos Atina Futbol Kulübü Başkanı Yorgos Spanos, Yunan medyasına yaptığı açıklamalarda, şunları kaydetti:
"Stresli taraf Fenerbahçe olacak. Galip gelemezsek bile beraberlik de iyidir."
Fenerbahçe ile oynamalarının kendileri için bir meydan okuma olacağını kaydeden Başkan Spanos, "Oyuncularımın kalitesine güveniyorum. Her iki maçta da rekabetçi olacağımıza inanıyorum. Taraftarın ilk maçta yanımızda olacaklarına inanıyorum." dedi.
Spanos, şöyle konuştu: "İdeal olan gol yemeden Fenerbahçe’yi yenmemiz. Eğer kazanamazsan beraberlik kötü bir sonuç değil."
Fenerbahçeli yöneticilerle iletişim halinde olduklarını belirten Atromitos Başkanı Spanos, "Bizden 500-600 bilet istediler. Muhtemel gerginliklerin önüne geçmek için gerekli olan girişimlerde bulunacağız. Spor birleştirir. Politik konuları dışarıda bırakalım." ifadelerini kullandı.