UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 20 Ağustos'ta konuk edeceği Fenerbahçe maçı öncesi son hazırlık provasını yapan Atromitos Atina, dün akşam oynanan maçta 2. Lig takımı Lamia'ya 2-1 mağlup oldu.

Atromitos'un Atina'daki Peristeri Futbol Stadyumu'nda oynanan maçta aralarında Sarajevo'dan 3 gün önce transfer ettiği Milos Stojcev gibi oyuncuları da deneme fırsatı bulan teknik direktör Mihalis Grigoriu (Michalis Grigoriou), Lamia ile oynadıkları hazırlık maçının ilk yarısında 20 Ağustos'da Fenerbahçe'ye karşı mücadele edecek ilk 11'i sahaya sürdü. Lamia'nın dişli çıktığı karşılaşmayı Atromitos 2-1 kaybetti. Atromitos takımının sahası ise 9 bin kapasiteli.

Atromitos'un golünü 14. dakikada başarılı forvet Napoleoni Stefano kaydetti. Konuk ekip Lamia ise 40. dakikada Antoniu ve 70. dakikada Triantafillaku'nun golleriyle sahadan galip ayrıldı. Mariano Bittolo'nun sakatlanarak maçı terketmesi antrenör Grigoriu'nun moralini bozdu. Mariano'nun sakatlığının ciddi olmadığı öğrenildi.

Atromitos Atina takımının özellikle sol kanattan gerçekleştirdiği ataklarda etkili olduğu gözlenirken, hücum da hem yeterince çoğalamadıkları hem de ağır kaldıkları dikkat çekti. Atromitos'un Fenerbahçe maçına henüz hazır olmadığı görüldü.