Kalimerhaba Cup’ta A Grubu’ndaki 2.'lik mücadelesindeki galibi seri penaltılar belirledi. Atromitos ile Altınordu 14’er penaltı atarken, rakibine 8-7 üstünlük sağlayan Yunan ekibi mutlu sona ulaştı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun Kalimerhaba Cup ismiyle düzenlediği Türk-Yunan Dostluk Turnuvası’nın ikinci gününde futbolseverler, tarihte eşine az rastlanır bir mücadeleye tanıklık ettiler. A Grubu’nda Atromitos, Fenerbahçe’yi 1-0 yenince Yunan ekibiyle Altınordu’nun puanları 4’te eşitlendi. Grupta 2 ve 3. sırayı alacak takımları belirlemek için Atromitos ile Altınordu arasında penaltı atışları yapıldı. Seri penaltılarda iki takımın oyuncuları da gol kaçırma yarışı içine girince tam 28 penaltı atıldı. Kullanılan 14. penaltılarda Altınordulu oyuncunun topu direğe nişanlamasının ardından Atromitoslu futbolcu fileleri havalandırdı ve maçın skorunu 8-7 olarak belirledi.

A Grubu’nda PAOK ve Atromitos, B Grubu’nda Bursaspor ve Athletic Bilbao, C Grubu’ndan Beşiktaş ve Trabzonspor takımları ilk iki sırayı alarak bir üst tura geçtiler. Altınordu ile Galatasaray da en iyi averaja sahip 3. ekipler olarak final serisinde mücadele etmeye hak kazandılar.

U15 Kalimerhaba Cup, Pazar günkü final serisiyle sona erecek. Final maçı saat 12.00’de NTVSpr’dan canlı yayınlanacak.