Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında karşılaşacağı Yunan ekibi Atromitos takımında hazırlıklar devam ediyor.
    Antrenör Mihalis Grigoriu yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlığı geçen Arjantinli futbolcu Bittolo da katıldı. Atromitos takımında sakat futbolcu bulunmadığı bildirildi.
    
YARIN AKŞAM HAZIRLILAR SONA ERECEK
Yarın akşam saatlerinde yapacağı çalışma ile Atromitos takımı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyecek. Mihalis Grigoriu de antrenman öncesinde basın toplantısı düzenleyecek.

ATROMİTOS-FENERBAHÇE MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA
Öte yandan Perşembe günü oynanacak maçın biletleri de satışa çıktı. En pahalı bilet ise 30 Euro olarak belirlendi.
Atromitos'un maçlarını oynadığı Peristeri Stadyumu'nun 2, 4 ve 7 numaralı tribünleri veliler ve çocukları için ayrıldı. Veliler, 14 yaşına kadar olan çocukları için bilet parası ödemeyecek. İkinci çocukları için ise 5 Euro ödeyecek.
Atromitos'un internet sitesinden yapılan açıklamada, 1923 yılından bu yana takımın en önemli maçına çıkacağı vurgulandı. Taraftarlara, "Hepinizi sevdiğiniz takımı gururlandırmak ve cesaretlendirmek için stada bekliyoruz!" çağrısı yapıldı.
Peristeri Stadyumu, 9 bin 50 kişi kapasiteli. Atromitos'un 'Fentagin' (Fedailer) adlı taraftar grubu, takımlarını ateşleyen renkli tezahüratları ile tanınıyor.

FENERBAHÇE TARAFTARI İÇİN 600 BİLET

Fenerbahçe taraftarı içinse yaklaşık içinse yaklaşık 600 bilet ayrıldığı bildirildi.