Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Avrupa kuplarına katılmak için mücadele ettiklerini söyledi.
Şişli Belediyesi’nin desteği ile ALS hastalarının fotoğraf karelerinin yer verildiği farkındalık sergisi bugün açıldı. Sergi eski Trabzonsporlu futbolcu İsmail Gökçek’in katılımı ile yapıldı.
Sergiye katılan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da, "İsmail benim eski arkadaşım. Farkındalık adına buradayız. Bu işin içinde olmaya özen gösteriyorum" dedi.
Avrupa kupaları için mücadele ettiklerini belirten Avcı, "Ligin 3 yarışı var. Kümede kalma, şampiyonluk, Avrupa kupaları. Biz Avrupa kupalarına katılmak için yarışıyoruz. Her maç zor başlıyor. Ligin sonu geldi biz de 4’üncülüğümüzü garantilemek istiyoruz. Başakşehir’in oynadığı oyunlar her zaman saygı gördü. İyi oyun ve iyi mücadele gösteriyoruz" şeklinde konuştu.
Emre Belözoğlu hakkında çıkan spekülasyonlar ile ilgili olarak ise Avcı, magazinsel açıklamalardan uzak kalmak istediğini ifade ederek, "Emre’nin durumu hafta sonu belli olacak. Tedavisi sürüyor. Emre’nin ilk sakatlığı değil 5. sakatlığı" dedi.
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ise, "Senelerdir bildiğim bir hatalık. Dernek de farkındalık oluşturmak için ciddi şekilde çalışıyor ve bu sergiyi düzenlediler" diyerek, ALS hastalığına farkındalığın önemini vurguladı.
ALS hastası eski Trabzonsporlu oyuncu İsmail Gökçek’in eşi Adalet Gökçek de, "Farkındalık ayındayız. Güzel bir sergi düzenledik. Sergide ALS hastalarının günlük yaşamdaki resimlerini, onların çektiği zorlukları görüyorsunuz" şeklinde konuştu.