İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş karşısına istedikleri sonucu almak için çıkacaklarını söyledi.

İstanbul Başakşehir, Süper Lig'de 6 Nisan Pazartesi günü Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Avcı, milli takımlardan dönen 8 futbolcularıyla tam takım olarak çalışmaya başladıklarını belirtti. Uğur Uçar'ın cezalı, Semih Şentürk'ün ise sakat olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, hem fiziksel hem zihinsel olarak iyi durumda olduklarını söyledi.

"BEŞİKTAŞ İÇİN DE ZOR BİR DÖNEM"

Takımda her şeyin olumlu gittiğinin de altını çizen Avcı, "Beşiktaş oyuncu kalitesi yüksek bir takım ve sahada bir düzenleri var. Onlar için de zor bir dönem. Son 9 haftaya girildi. Rakibimizle hedefimiz farklı ama Beşiktaş maçında istediğimize ulaşmak istiyoruz. İki istikrarlı takımın maçı olacak." ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ın daha fazla baskı altında olan taraf olduğunu da kaydeden Avcı, "Onlar daha stresli biz daha özgüvenli ve rahatız. Umarım bu sahaya olumlu olarak yansır." diye konuştu. A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Hollanda ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçı da değerlendiren Avcı, "A Milli Takım teknik heyetine Volkan'a şans verdikleri için teşekkür ediyoruz. Milli takım kısa metrajlı bir film gibi, 10 maçın 5'i bitti. Milli takım Hollanda'dan önemli bir puan çıkardı. Şansımızı sonuna kadar götürmek adına bu çok önemliydi. Oyuncu kalitemiz var. Bunu sahaya yansıtırsak karşılığını alırız. Orada görev yapmış biri olarak her zaman dualarım onlarla beraber. Bizim oraya yapacağımız destek düşüncelerimiz artı vereceğimiz oyuncular olur." şeklinde konuştu.