KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu 13. maçında Rusya'nın Nadezhda takımı karşısında galip gelmeyi çok istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, maça destek için gelen taraftarlara teşekkür etti.

Çok iyi mücadele ettiklerini ancak karşılaşmadan 71-64 mağlup ayrıldıklarını dile getiren Avcı, şöyle devam etti:

"Kazanmayı çok istediğimiz bir maçı kaybettik. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Bu maçı almayı çok istedik ama karşımızda çok iyi bir takım vardı. İlk maçı orada kazandık ama onların iyi oyuncuları bugün burada çok iyi oynadı. Karşımızda bugün çok doğru oynayan ve doğru şutlar atan bir takım vardı."

Türkiye'yi gayet güzel temsil ettiklerini ifade eden Avcı, "Artık yapacak bir şey yok. Maç boyunca sadece iki kez faul çizgisine gitmişiz. İlk defa hayatım boyunca böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Hakem takdir hakkını rakip lehine kullandı artık bundan sonra bütün enerjimizi Türkiye ligi için kullanacağız" dedi.

- Nadezhda cephesi

Nadezhda Başantrenörü George Dikeoulakos ise maçı kazandıkları için oldukça mutlu olduklarını söyledi.

Abdullah Gül Üniversitesini oyunundan dolayı tebrik eden Dikeoulakos, "Takımımla gurur duyuyorum. Bugün çok güzel oynayarak, güçlü bir takımı yendik. İki senedir Avrupa'da oynamaktan dolayı mutluyum. Bugün fiziksel açıdan güçlü durmayı başardık. Akıllı oynayarak istediğimiz sonuca ulaştık" diye konuştu.