Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kendi evlerinde 2-2 berabere kaldıkları Medicana Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Avrupa kupasına katılmak istiyoruz. Geriden gelip 2-2’yi yakalamak önemli. Ama oyun beni hiç tatmin etmedi” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Medipol Başakşehir, evinde Medicana Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, çocukların bizim geleceğimiz olduğunu söyledi. Maçta 2-2’yi yakalamanın öneminden bahseden Avcı, “Bu bir yarış. Avrupa kupasına katılmak istiyoruz. Geriden gelip 2-2’yi yakalamak önemli. Ama oyun beni hiç tatmin etmedi. Biz teknik adamlar rakiplerimizin maça nasıl hazırlandığını analiz ederiz. Bu uyarıları yapmamıza rağmen bireysel olarak çok hata yaptık. Biz takım oyunu oynayan bir takımız. Oyunun bugün beni tutan hiçbir tarafı yok ama oyunu çevirmek önemliydi. Bugün kazansaydık da aynı şeyi söylerdim. Oyun içinde anları çok doğru yaşaman gerekiyor. Bundan çok önemli dersler çıkarıp önümüzdeki maçlara hazırlanacağız” dedi.
9 YAŞINDAKİ BORA, MAÇI DEĞERLENDİRDİ
Öte yandan, Medipol Başakehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı basın toplantısına 9 yaşındaki Bora Albayrak ile geldi. Avcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisinden önce sözü 9 yaşındaki Bora’ya bıraktı. Kameraların karşısına geçen Bora, toplantıda yaptığı konuşmada, “Kümede kalma savaşı veren bir takım karşısında bugün beraberlik aldık. İki takım açısından iyi bir mücadele oldu. UEFA Avrupa Ligi yolunda 1 puan da önemli. 4 maç kala 4. sıradaki yerimizi koruyoruz. UEFA Avrupa Ligi hedefimizden sapmayacağız. Mesut Bakkal ve ekibine sonraki maçlarda başarılar dilerim” diye konuştu.