Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 16 Mayıs Cumartesi günü 16.30’da Uğur Mumcu Meydanı’nda Adanalılarla buluşacağını bildirdi.

Adana İl Başkanı Bulut yaptığı açıklamada 7 Haziran’da yapılacak Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleri öncesinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Adana’da halka hitap edeceğini söyledi.
CHP’nin bölen değil birleştiren; kavga çıkaran değil barıştıran; yurttaşını azarlayan, tokatlayan değil yurttaşlarına hesap veren; herkese demokratik hoşgörü ile yaklaşan, halkın önünde hizmet için eğilen bir iktidar anlayışla hareket ettiğini kaydeden Bulut, CHP’nin ‘Yaşanacak bir Türkiye’ hayalini yaşama geçirmek için iktidara yürüdüğünü vurguladı.

Bulut, CHP’nin toplumun tüm kesimlerine umut olan seçim bildirgesini Kemal Kılıçdaroğlu’ndan dinlemeleri için tüm Adanalıları 16 Mayıs saat 16.30’da Uğur Mumcu Meydanı’ndaki mitinge davet etti. Bulut, “Gelin hep birlikte ‘Yaşanacak bir Türkiye’ özlememizi gür bir şekilde Türkiye’ye duyuralım” şeklinde konuştu.