Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Bayan Voleybol Takımı’nda forma giyen 6 oyuncu ile yardımcı antrenör Şahin Çatma ile yollarını ayırdı.

Challenge Cup’ta Avrupa şampiyonluğunu Bursa’ya getiren ve ligi 5’inci sırada tamamlayarak Bursa’yı yine Avrupa’da temsil etmeye hak kazanan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi kadrosunda revizyona gidiyor. Bu kapsamda 6 oyuncu ve bir antrenör yardımcısıyla kulübün yolları ayrıldı. Konuya ilişkin kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Geride bıraktığımız sezonda takımımızda forma giyen, kazandığımız Challenge Cup şampiyonluğunda ve Ligi 5. sırada bitirmemizde büyük pay sahibi olan sporcularımızdan Zeynep Seda Eryüz, Meryem Boz, Merve Gülaç ve yabancı sporcularımız İvana Milos, Yonkaira Pena Isabel, Priscilla Altagracia Rivera Brens´in kulübümüz ile olan sözleşmeleri sona ermiştir. Bugüne kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar ve hayatlarında mutluluklar dileriz.

Yine takımın başarısındaki en büyük paylardan birisi de Yardımcı Antrenörümüz Şahin Çatma´nın çalışmaları ve katkılarıdır. Sayın Hocamızın Alt Yapı Milli Takımları´ndaki başarıları, bizimle birlikte yaptıkları kendisinin değerini ortaya koymaktadır. Kendisinin ve bizim düşüncemiz 'Baş Antrenör'lük görevi yapması olduğu yönündedir. Bu görevde de başarılı olacağı yönündeki inancımız tamdır. Bu sebepten dolayı bizlere emeği geçen Şahin Çatma ile el sıkışarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Önümüzdeki yıllarda tekrar beraber olmak dileğiyle kendisine başarılar dileriz."

Kamuoyunda Baş Antrenör Emin İmen ile de yolların ayrıldığı yönünde bir takım haberler çıktığına dikkat çekilen açıklamada, "Emin İmen´in kulübümüzle yollarının ayrılması kesinlikle söz konusu değildir. Önümüzdeki sezon ile ilgili başlamış olduğumuz çalışmalarda Emin İmen bizimle beraber bulunacaktır. Bilgi birikiminden ve tecrübesinden her zaman yararlanmakta olduğumuz kıymetli hocamızdan yine yararlanmaya devam edeceğiz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yollarımızı ayırdığımız sporcular, teknik adamlar, çalışanlar olabilir. Onlarla dostluğumuz ve sevgimiz hep devam edecektir. Spor kamuoyu tarafından bilinmektedir ki kulübümüzün en önemli değerleri sevgi, saygı ve dostluktur." denildi.