Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen ve yerli yabancı tüm kulüplerin dikkatini çeken 20 yaşındaki Libero Aylin Sarıoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile sözleşme yeniledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi´nde düzenlenen imza töreninden konuşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, "Aylin bizim kızımız, geçen sene çok iyi bir performans sergiledi, zaten her geçen yıl adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Bu sene ondan daha çok şey bekliyoruz. Aylin´in önü açık. Milli takımlarda kendisini gururla izleyeceğimizden eminim. Hem Aylin için hem de Bursamız için hayırlı olsun." dedi.

İmzanın ardından konuşan başarılı genç libero Aylin Sarıoğlu, şunları kaydetti: "Burası benim yuvam, 9 yaşımdan beri buradayım. Bana çok şeyler katan kulübümle yeniden sözleşme yeniledim. İlk profesyonel olduğum kulüp. İlk kez birinci lige çıkma sevinci yaşadım, iki yıldır Avrupa kupalarına katılıyoruz. Bursamıza bir ilk yaşattık Avrupa kupasını kaldırdık. Tüm bunları tecrübe ettiğim kulübümle yeniden sözleşme imzalıyor olmak, beni daha da motive ediyor. Bu sene bizim için daha da iyi bir sezon olacak. Yeni katılan arkadaşlarımız ile birlikte hedefimiz daha da yükseldi. Hırslıyım, bu sene voleybol camiası bizden bahsedecek."

İlk olarak 2011 - 2012 sezonunda A takıma yükselen Aylin Sarıoğlu, o yıldan itibaren takımın vazgeçilmezleri arasına girmiş ve bu sene Bursa Büyükşehir Belediyespor´un ülkemize Avrupa Challenge Kupasını getirmesinde büyük rol oynamıştı.