Avrupa’nın en iyi snowboard yarışçıları, 13-15 Şubat’ta Erciyes’te buluşuyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kayak Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Maximum Zirve Erciyes, 13 – 15 Şubat tarihleri arasında Erciyes’te gerçekleşecek.

Türkiye’nin en yüksek kış sporları merkezi Erciyes’te bir ilk yaşanacak. 13 – 15 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek dört kategorideki snowboard yarışlarıyla kışın ritmi zirveye çıkacak! Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi snowboard sporcuları, Erciyes A.Ş. ve Playmaker organizasyonuyla Erciyes’te buluşacak.

FIS SNOWBOARD EUROPA CUP İLK KEZ TÜRKİYE’DE

Maximum Zirve Erciyes’te, Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) ve Türkiye Kayak Federasyonu organizasyonuyla Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek FIS Snowboard Europa Cup coşkusu yaşanacak. Hem erkek hem de kadın 64 sporcunun katılımıyla Avrupa’nın en iyi snowboard yıldızları Türkiye’de ilk kez piste çıkacak.

Maximum Zirve Erciyes’te üniversiteli sporcular da yarışacak. Snowkite Turkish Open ve Snowboard Jam Session ve Türkiye’de ilk kez düzenlenecek FIS Snowboard Europa Cup’la Maximum Zirve Erciyes’te 4 yarışın heyecanı bir arada yaşanacak.

234 SPORCU, YÜKSEK REKABET, YÜKSEK HEYECAN

Maximum Zirve Erciyes yarışlarına katılacak sporcular, hem yarışmayı hem de birbirinden değerli ödülleri kazanmak için pistte tüm hünerlerini gösterecek. Ulusal ve uluslar arası arenada boy göstermiş dünya standartlarında birçok sporcunun da katılacağı Maximum Zirve Erciyes’te toplam 234 sporcu en iyi olmak için yarışacak.

13 – 15 Şubat tarihleri arasındaki yarışların programı ise şöyle:

13 Şubat 2015 / Cuma
FIS Snowboard Europa Cup antrenman seansı
Teknik Toplantı
Deneme Yarışları

14 Şubat 2015 / Cumartesi
FIS Snowboard Europa Cup 1. Gün Finalleri
Snowkite Turkish Open
İş’te Üniversiteli Campus Rider
Freestyle Jam Session
İlker Aksungar, Orkun Bozdemir ve Mete 56 performansları

15 Şubat 2015 / Pazar
FIS Snowboard Europa Cup 2. Gün Finalleri
Snowkite Turkish Open
Ödül Töreni
Birol Giray (BeeGee) feat. Ferman