En eski takım sporları markalarından birisi olmayı başaran Hummel, 1923 yılından günümüze geçen sürede sınıfın yaramaz çocuklarına seslenirken, sunduğu renk alternatifleriyle her zaman enerji dolu markasının karakterini ortaya koymakta. Bunun yanı sıra futbol, basketbol, hentbol ve voleybol gibi birçok spor dalında yaptığı sponsorluk anlaşmaları ile de karşımıza çıkmakta.

              Son olarak Galatasaray spor kulübü ile kulübün voleybol ve basketbol şubelerinin malzemelerini tedarik edeceğini açıklayan Hummel, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da düzenlenen basın lansmanında sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan sponsorluk anlaşması ile 2016 – 2017 ve 2017 – 2018 sezonlarında Galatasaray spor kulübünün basketbol ve voleybol takımları, son teknoloji ile üretilmiş Hummel ayakkabısından formasına kadar tüm ürünleriyle başarılarına koşacağı açıklanmış oldu.

Markanın felsefesini ortaya koyduğu cümlesi Change the World through sport” yani dünyayı sporla değiştirmeyi amaçlayan Hummel, hedeflediği basamakları emin adımlarla ilerlerken Galatasaray spor kulübü için özel olarak hazırlayacağı spor giyim ürünlerini belirtmeyi ihmal etmedi. Hem markanın hem de Galatasaray spor kulübünün kazancının artacağı ortak paydada imzalanan sponsorluk anlaşması ile dünya üzerindeki taraftarların ürünlerine daha kolay ulaşacağı kesinleştirildi.

            Hummel’ın renkli dünyasından payına düşeni alacak olan taraftarların gündelik yaşamlarında da markaya destek olacakları kesin. Özellikle spor ve casual giysilerinize rahatça kombinleyeceğiniz hummel ayakkabılar sayesinde özgürlüğünüzü Türk Telekom Arena atmosferine taşıyabilirsiniz. Sizde tarzınıza uygun Hummel ayakkabıları, Ayakkabı Dünyasının kullanıcılarına sunduğu birçok çeşidiyle gün içerisindeki taraftar ruhunuzu yansıtın.